Program do zarzadzania dzwiekiem

System POS to układ gastronomiczny do zarządzania każdego typu obiektami gastronomicznymi, jak restauracje, puby, pizzerie, bary szybkiej obsługi, restauracje hotelowe plus tym odpowiednie.

Dla niskich i zdrowszych lokali POS znacznie dużo zbiera się w obsłudze zarówno małych lokali, jak i wielkich sieci gastronomicznych. To pierwsze narzędzie, dobrane do książki na wolnej liczbie stanowisk POS. Projekt w staranny sposób usprawni wydawanie na poszczególnych szczeblach menedżerskich, zapewniając dużą opiekę nad każdym odcinkiem roli w terenie. Dzięki oprogramowaniu wzrośnie komfort obsługi klientów. System znacznie wpłynie na wydajność ludzi w kuchni również na sali, co przyśpieszy czas realizacji zamówionych potraw. Szczegółowa analiza preferencji i popytu wśród klientów ułatwi i planowanie smacznego menu.

Fast Burn Extreme

Zgodność z nowymi urządzeniami Oprogramowanie gastronomiczne POS może współpracować z wieloma udogodnieniami oraz systemami, które usprawnią działanie każdego domu. Funkcjonowanie na specjalistycznym sprzęcie takim jak: drukarki fiskalne, system monitorów kuchennych albo też bezprzewodowe systemy przywoławcze minimalizują czas obsługi, oddziałują na szybszą rotację stolików, czyli zwiększają zyski restauracji. Lekki i przystępny sposób obsługi programów POS, umożliwia wygodą pracę, przyspiesza realizowanie poszczególnych zadań, minimalizuje okres szkolenia pracowników oddziałując na spadek kosztów wdrożenia systemu.

Mienie z modułu zapewnia: Wygodę pracy: intuicyjna obsługa, dodawanie wpisów do zamówień, zgoda z kasami lub drukarkami finansowymi i czytnikami kodów kreskowych, przyporządkowywanie skrótów danym potrawom, natychmiastowe wysyłanie dane o wartościach przekroczenia uprawnień, wpisywanie i rozliczanie potraw specjalnych, itp. Przejrzystość: wgląd do rachunków, sprzedaże i saldo każdego stolika, grupowanie produktów spożywczych, np. warzywa, napoje, alkohol, szczegółowy obraz na salę, spis dodatków do potraw, ustawianie kolejności wydawania dań, informacje o zbyt dużym czasie obsługi stolika, itp. Szybkość: robienie i modyfikacja zamówień, drukowanie bonów w polu przygotowania dań, duża zmiana zamówień, pasek produktów dużego wyboru, itp. Wszechstronność: bezpieczne logowanie pracownika, sterowanie szufladą kasową, obsługa innych form płatności.